Huis van de Wijk is open!

“Veel geluk en werkplezier in jullie nieuwe huis: jullie Huis van de Wijk.” Met deze woorden overhandigde kwartiermaker Koen Oosterwaal officieel de sleutel aan de samenwerkende partners van het Huis van de Wijk: TWB, SDW, Bibliotheek West Brabant, Stadlander, Gemeente Bergen op Zoom, Amarant, GGD West Brabant en WijZijn.

Huis van de Wijk vormt het kloppende hart in de wijk Gageldonk en is nu klaar om op te bloeien tot dé ontmoetingsplek van buurtgenoten en samenwerkende wijkpartners.

De Kok Bouwgroep renoveerde en verduurzaamde de bestaande woningen en het woongebouw. Het gebouw werd op de benedenverdieping uitgebreid. Het resultaat is werkelijke prachtig. De volledige binnen afwerking van het Huis van de Wijk is door de Geluk Groep (zie foto rechts) verzorgd. Samen met de wijkbewoners en -partners is de keuze van de inrichting van het Huis van de Wijk tot stand gekomen. Er is hard gewerkt om er iets heel moois van te maken en de uitkomst mag er zijn. Fijne werkplekken voor de samenwerkingspartners en een sfeervolle inrichting in de ontmoetingsruimte zorgen ervoor dat iedereen zich thuis voelt. Alles ademt hier de sfeer van onderlinge verbinding.

Een feestelijke oplevering volgt in juni. Uiteraard houden we je hiervan op de hoogte.