De Vuurtoren

Iedere donderdag

14:00 - 16:00

Het project Open Tafel Oost, door bewoners uit Bergen op Zoom Oost, is opgestart om als bewoners samen te komen voor een kop koffie/thee in het huidige Gageldonk West. In 2014 sloot de H. Hartkerk haar deuren, maar ook de sigarettenfabrikant Philip Morris. Mensen zonder baan en kerk konden elkaar ontmoeten voor een praatje onder het genot van een kop koffie/thee.

In 2017 is het idee omarmd door de bewoners Cor de Greef, Will Hage en Henk Beijen. Voortaan kon men bij elkaar komen in het wijkcentrum, onder de naam De Vuurtoren. De naam Vuurtoren is bedacht omdat een vuurtoren veiligheid en rust uitstraalt in een woelige zee. Gelijkwaardigheid en respect voor elkaar staan hoog in het vaandel. Iedereen is welkom.

De opzet is nog steeds hetzelfde, een bakje koffie/thee en een praatje. Elke donderdagmiddag 14.00-16.00 uur ben je welkom in de Salon van het Huis van de Wijk. Je wordt dan welkom geheten door Henk en Joyce Beijen en Johan van Tillo die momenteel fungeren als gastvrouw en gastheren. Aanmelden is niet nodig. Je kan gewoon binnen komen lopen en vragen naar een van hun.

Tijd
14:00 - 16:00
Locatie
Huis van de Wijk Gageldonk